Reissues van het complete werk van The Beatles

De crisis heeft nu ook toegeslagen bij de overblijvende Beatles zou je bijna denken, of misschien meer bij de platenmaatschappijen? Vanaf 9 september kunt U namelijk de beurs trekken voor de hele back catalogue van The Beatles die gedigitaliseerd op CD zal verschijnen.

Heruitbrengen van oud materiaal, het lijkt wel een trend te worden in platenland, – 30 plussers heb natuurlijk meer te besteden dan de gemiddelde student, Universal Music start bijvoorbeeld een 35+ website in Nederland – en dus is het niet zo vreemd dat het hele oeuvre van The Beatles nu ook geremasterd uitgebracht wordt.

De dertien studioalbums en de Past Masters Volume I/ II samengevoegd tot één compilatie daarvoor kunt U in september naar de winkel. Het geheel moet wel nog steeds een authentiek gevoel geven en dus worden de orginele hoesbeelden en boekjes – in kleiner formaat natuurlijk – voor de re-release gebruikt. Het digitaliseren van het materiaal door Abbey Road/EMI techneuten heeft 4 jaar geduurd en betekent dat nu ook de eerste 4 albums in stereo beluisterd kunnen worden. Ieder album zal overigens zeldzame foto’s en een link naar een mini documentaire bevatten.

Alsof Uw portemonnee dan nog niet genoeg geplunderd is komt 9-9-9 ook de game The Beatles: Rockband en een serie mono-opnames: The Beatles in Mono uit. Het is nog niet bekend of het hele materiaal ook online opnieuw zal uitkomen, de overgebleven leden van The Beatles zijn nog aan het denken over een eigen applicatie daarover.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.thebeatles.com
http://www.thebeatles.com

recent

Julian Lage Trio

14 april 2024De Roma, Borgerhout

Girl In Red :: I’M DOING IT AGAIN BABY!

Somberte verkoopt, zo ook de sad girl aesthetic waar...

Tommy Wieringa :: Nirwana

Joe Speedboot, Caesarion, Dit zijn de namen en De...

Bad Nerves

31 maart 2024Paaspop, Schijndel

Chase & Status

31 maart 2024Paaspop, Schijndel

verwant

The Beatles :: Now and Then

De nog levende Beatles hebben wat gejamd met een...

The Beatles: Get Back

John en Ringo waren toen de repetities startten 29...

BEST OF: The Beatles

Geef toe: meestal zijn ze uw geld niet waard,...

Spoon :: Hot Thoughts

Geen hits, weinig uiterlijk vertoon, een anonieme plek op...

Michael Jackson krijgt eigen Love

Ooit gehoord van Love, het meest recente Beatlesalbum? Het...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in