Gratis download van de nieuwe Kasabian

4 dagen hebt U er weliswaar voor om het nummer “Vlad The Impaler” gratis te downloaden via hun site, daarna is het gedaan met deze kredietcrisis coulance. Wacht! Het is pas vanaf volgende week dus haast U nu vooral niet.

De comeback single is afkomstig van hun derde album The West Rider Pauper Lunatic Asylum – nu al één van de meest aparte albumtitels van het jaar te noemen – dat 8 juni verschijnt. Waarvan “Fire” overigens de echte eerste single zal zijn en dat ook een duet met actrice Rosario Dawson zal bevatten.

Verwacht bij “Vlad The Impaler” een Beastie Boys meets The Clash gevoel en een videoclip waarin Mighty Boosh’s Noel Fielding de hoofdrol als besnorde donkere persoonlijkheid Vlad op zich neemt. Gitarist en producer – samen met Dan The Automator – Sergio Pizzorno zegt zelf over het nummer: “Vlad is a total chaos tune, It's a call out to all our people, the ones who are tuned into our radio station. It blows the doors off”.

De opvolger van Empire komt dus op 8 juni uit, “Vlad The Impaler” kun je vanaf 31 maart tot en met 3 april downloaden op www.kasabian.co.uk en de single “Fire” verschijnt 1 juni.

Nu maar hopen dat ze hun hervonden psychedelische sound ook op festivals zullen verspreiden dit jaar.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + 14 =