Yuko trekt naar het noorden

Het gaat goed met Yuko. Nadat de groep in januari een geslaagde passage maakte op Eurosonic zijn ze nu uitgenodigd om te spelen op het prestigieuze SPOT-festival in Denemarken. Een nieuwe stap is gezet in de carrière van dit veelbelovende post-rockgezelschap.

 

Wie het als buitenlandse groep in Denemarken wil maken passeert het best op het SPOT-festival. Het land toont er niet alleen zijn eigen kunnen, maar geeft er ook de kans aan beginnende buitenlandse groepen om voet aan wal te krijgen in Scandinavië. Het is dan ook een hele eer voor de jonge Gent-Brusselse groep dat ze op de openingsnacht hun kunnen mogen tonen aan de massaal aanwezige pers en mensen van de muziekindustrie. Ook onze landgenoten van Absynthe Minded zullen die avond op de planken staan. Voor Yuko is het het tweede buitenlandse avontuur, na hun passage op Eurosonic in januari. Op 7 mei zal de groep zich opwarmen voor het festival met een clubconcert in Kopenhagen. Benieuwd of men in Denemarken even enthousiast is over hun hartverwarmende indietronica.

Wie de groep dichter bij huis aan het werk wil zien kan terecht op één van de volgende optredens:

 • 11 April 2009 – Dunk! festival – Zottegem
 • 17 April 2009 – CC Mechelen – Mechelen
 • 24 September 2009 -Arenbergschouwburg – Antwerpen
 •  

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Schrijf uw reactie
  Vul hier uw naam in

  4 × twee =