Pete Doherty wil weer Libertine zijn

Op de uitreiking van de NME Awards heeft Pete Doherty verklaard dat hij The Libertines nieuw leven wil inblazen. Het enfant terrible van de Britse rock gelooft dat hij zijn voormalige buddy Carl Barat kan overtuigen om opnieuw samen muziek te maken.

Niet dat Pete Doherty The Libertines nog nodig heeft om succesvol te zijn want ook met zijn nieuwe groep Babyshambles en zijn solowerk haalt hij de media in positieve zin – voor zijn persoon toch geen te verwaarlozen prestatie. Zo kreeg hij pas nog de NME Award voor beste solo-artiest. Net na het ophalen van die prijs gaf hij een interview waarin Doherty opvallend optimistisch klonk over de toekomst van The Libertines.

Doherty vertelde dat er waarschijnlijk een tweede soloplaat én zeker een “amazing” nieuw album van Babyshambles aankomt maar ook dat The Libertines de komende jaren weer van zich zullen laten horen. De ex van Kate Moss beseft dat Carl Barat, zijn partner-in-crime bij The Libertines, er voorlopig geen oren naar heeft, maar Doherty wil alles in het werk stellen om hem op andere gedachten te brengen.

Het interview kan je hier bekijken.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig + negentien =