Creamy Peaches

De Canadese hogepriesteres van de dirty lyrics is terug, al zijn de songtitels -uitgezonderd de titeltrack- op haar 5e album I Feel Cream ronduit kuis te noemen.

Maar of de nummers zelf ‘non-explicit’ zijn valt nog te bezien met professioneel vuilbekster Peaches. Het album dat 4 mei aanstaande zal uitkomen is meegeproduceerd door leden van Simian Mobile Disco, Digitalism, Drums Of Death en Soulwax. Het eerste likje van het album is dubbele A-kant “Talk To Me”/”More” die eind april verschijnt.

Wie zich niet tot dan kan bedwingen, Drums of Death heeft alvast een mixtape in elkaar gedraaid waar je een preview krijgt van “Billionaire”, “Lose You” en “I Feel Cream” en deze is te downloaden via Peaches’ MySpace.

De tracklist van I Feel Cream :

 1. Serpentine
 2. Talk To Me
 3. Lose You
 4. More
 5. Billionaire
 6. I Feel Cream
 7. Trick Or Treat
 8. Show Stopper
 9. Mommy Complex
 10. Mud
 11. Relax
 12. Take You Out

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − negen =