43 nieuwe namen voor Dour Festival

Na maanden onderhandelen zijn de organisatoren achter Dour Festival blij dat de line-ups van de Jupiler Dance Hall, Boombox en La Petite Maison Dans La Prairie helemaal gevuld zijn. De festivalorganisatie voegt in één klap 43 nieuwe namen toe aan het programma.

In de Dance Hall zullen Tiga (live), Peaches en Fakear headlinen op donderdag, vrijdag en zondag. Daarnaast keren ook Acid Arab (live) en Roots Manuva terug. U wil nieuwe bands ontdekken? Wat dacht u van Sophie, Mnek, Pomrad, Befroi, Cakes da Killa, Stereoclip (live), Henri PFR, Kenji Minogue, Les R’tardataires, Oyster Node, Témé Tan en Ulysse?

Beats en hip hop in de Boombox: Skepta zal na zijn annulatie vorig jaar headlinen op zaterdagavond, de dag die door DJ Lefto geprogrammeerd wordt. Ook bevestigd: 20syl van C2C komt met Mr. J. Medeiros zijn nieuwe project AllttA voorstellen. Ook op het podium van de Boombox: Lunice, Wiley & Slimzee, Ryan Hemsworth, Yung Lean, Jazzy Bazz, Kirk Knight, TSR Crew, CASisDEAD, Chester Watson, Father, Caballero & JeanJass, Nixon en Stikstof.

Onder het zeil van La Petite Maison dans la Prairie zullen Jeanne Added, La Femme, FEWS, HONNE, Italian Boyfriend, The Scrap Dealers en Victoria+Jean ten dans spelen, net als Factory Floor, Paula Temple, Randomer en Brain Damage (live). Afspraak binnen enkele dagen voor de laatste namen van de andere podia!

Dour Festival vindt plaats van 13 t/m 17 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − zes =