Belle And Sebastian maken soundtrack

De meeste musicals doen ons rillen van afschuw. Maar als opper-Belle And Sebatiaan Stuart Murdoch een musical maakt is onze interesse weldegelijk gewekt. Als de soundtrack door de band gemaakt wordt dan zijn we zelfs verkocht.

Murdoch is al meer dan een jaar bezig met het project. De film zal God Help the Girl heten en zal dit jaar opgenomen worden. Neil Hannon van The Devine Comedy zal een rol spelen in de film.

De soundtrack zelf is echter al zo goed als klaar en zal in juni in de winkels liggen. Op het album zullen, naast nieuwe Belle And Sebastiannummers, ook nieuwe versies van de nummers Act of the Apostle en Funny Little Frog staan. De eerste single wordt Come Monday Night, een slaapliedje over een overwerkte jongen. Daarnaast zullen ook Neil Hannon, Gary Olsen (van Ladybug Transistor), Asya (van teenband Smoosh) en het Zweedse Those Dancing Days te horen zijn in de musical.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − een =