Wixel maakt elke dag een plaat

De Brusselse Wixel heeft voor 2009 een zwaar project voor de boeg, dat hij geheel toepasselijk een ‘awesome stupid project’ noemt. Hij zal in totaal 365 cd’s uitbrengen, evenveel als er dagen in 2009 zijn.

Wixel maakt uiteraard niet elke dag een volledig nieuw album, maar hij doet dat wel elke maand. Dat zijn dus 12 verschillende albums. En elk album komt in een oplage die overeenkomt met het aantal dagen van de maand waarin het gemaakt is. Als we dat rekensommetje maken komen we dus uit op een totaal van 365.

Het eerste album, Winter is nu beschikbaar via Wixels blog. Geheel in DYI-geest zullen de 365 albums CD-R’s zijn, die in een kartonnen doosje met zelfgemaakt boekje zitten. Door het zeer beperkte aantal zal u er wel snel moeten bij zijn want de kans is natuurlijk groot dat zijn moeder, vader, oma’s en tantes er voor u mee aan de haal zijn. De iets minder hardcore Wixel-fan kan natuurlijk ook de albums gratis en legaal downloaden via zijn site.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − 7 =