Morrissey gaat naakt, Peppers-style

Ja, u leest het goed. Voor het artwork van zijn nieuwe single “I'm Throwing My Arms Around Paris” poseerde Morrissey in adamskostuum, weliswaar met een 7 inch vinylplaat voor de edele delen. Die malle Morrissey weet ook op zijn oude dag duidelijk nog hoe hij zijn zucht naar aandacht kan bevredigen.

In hun jonge, wilde dagen verschenen de jongens van de Red Hot Chili Peppers wel eens op een podium met enkel een kous over hun lul. Als muzikant moet je nu eenmaal creatief zijn als je een plekje in het snelvergetende geheugen van je publiek wil veroveren. Val je muzikaal te weinig op, dan moet je dat op een ander domein doen.

Morrissey en zijn muzikanten hebben de 'stunt' van de Peppers nu overgedaan. Ze lieten zich fotograferen met enkel een strategisch geplaatste 7 inch vinylplaat. De grappen over lengte kan u er zelf bij verzinnen. We vragen ons wel af hoe ze die plaatjes zo netjes op hun plaats konden houden. Moz zelf lijkt in elk geval meer moeite te hebben met het in de plooi houden van zijn kenmerkende kapsel.

Hoedanook, de foto dient als binnenhoes voor de single “I'm Throwing My Arms Around Paris” die op 9 februari verschijnt als voorloper op het nieuwe album Years Of Refusal. En zo is Morrissey er toch weer in geslaagd zijn artistiek verantwoord werk onder onze immer wegzappende aandacht te brengen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 2 =