Kraakpand goes Jools

Handelsbeurs kijkt naar de BBC, en dat zullen we geweten hebben. Het derde seizoen van Kraakpand, dat een podium biedt aan jonge beloftevolle bands/artiesten, komt eraan en draagt een heel nieuw jasje.

De mosterd halen ze bij Later with Jools Holland, een programma rond de eigenzinnige pianist Jools Holland die muzikale gasten uitnodigt voor een livemuziekje en een gesprek in de studio. In de Handelsbeurs wordt Dirk Blanchart de Jools van dienst: hij zal zowel de taak van gastheer als presentator op zich nemen. In deze editie ligt de focus niet meer enkel op aanstormend Belgisch talent, ook befaamde (inter)nationale muzikanten zullen gevraagd worden. Elke genodigde speelt om beurt een nummertje en ceremoniemeester Blanchart praat het geheel via interviews aan mekaar. Wie het BBC-programma een beetje kent, weet dus waaraan hij zich mag verwachten. Ook de presentator zal af en toe een streepje meespelen en kruisbestuiving tussen verschillende genres en artiesten moet eveneens mogelijk zijn. Een mix van stijlen met gevestigde waarden naast jong talent, zo kunnen we een Kraakpandavond samenvatten. Om de de sfeer echt gemoedelijk te maken worden podium en zaal op dezelfde hoogte gezet. Heeft u een neus voor gitaren? Dan moet u bij Kraakpand wezen, want dankzij de halve cirkelformatie zit u haast bij de muzikanten op schoot. Handelsbeurs zelf verkoopt het alvast als een must see. U kijkt toch ook?

 

De namen van de gasten zijn nog niet bekend gemaakt.

VOLGENDE KRAAKPANDDATA
za 14 maart 2009: Kraakpand #3.2
za 18 april 2009: Kraakpand #3.3
za 23 mei 2009: Kraakpand #3.4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 4 =