Eindejaarslijstje 2007 van Alexander Cornet

Vanwege amper nog nieuwe muziek gehoord sinds september heb ik absoluut geen mening over de nieuwe platen van Radiohead, Iron & Wine, PJ Harvey en andere verrassingen in de marge. Omdat ik in de periode van januari tot augustus echter wél een hoop nieuwe releases beluisterd kreeg zijn hier alsnog twintig titels die ik in m’n eigen cd-rek niet meer zou kunnen missen. Zonder commentaar.

  1. Interpol :: Our Love To Admire
  2. Amy Winehouse :: Back To Black
  3. Dez Mona :: Moments Of Dejection Or Despondency
  4. Mintzkov :: 360°
  5. Fog :: Ditherer
  6. Thomas Dybdahl :: Science
  7. Wilco :: Sky Blue Sky
  8. The National :: Boxer
  9. Forget Cassettes :: Salt
  10. El-P :: I’ll Sleep When You’re Dead

De top 11-20: 11. Mavis Staples :: We'll Never Turn Back 12. Tomahawk :: Anonymous 13. Eluvium :: Copia 14. Nicole Willis & The Soul Investigators :: Keep Reachin’ Up 15. Tarwater :: Spider Smile 16. Jesse Sykes & The Sweet Hereafter :: Like Love Lust & The Open Halls Of The Soul 17. Elliott Smith :: New Moon 18. LCD Soundsystem :: Sound Of Silver 19. Benjy Ferree :: Leaving The Nest 20. Aereogramme :: My Heart Has A Wish That You Would Not Go

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − vijf =