Fence :: 17 juli 2006, Boomtown Live in Gent

{image}Fence, 17 juli 2006, Boomtown Live in Gent

Fuck Dour, weg met Rock Herk: de Gentse Feesten zijn begonnen, en dus zal de stad willen of niet overspoeld worden met honderd inwijkelingen maar ook duizenden feestende inwoners. En voor het vijfde jaar op rij krijgen ook de liefhebbers van de betere rock dit jaar hun podium, courtesy of Boomtown Live. De Oude Beestenmarkt kreeg een podium, extra vaten bier aangesleept en artiesten een contract onder hun neus geschoven. Onder hen vooral veel Goed Eigen Volk als Lalalover, ’t Hof van Commerce, Venus of Das Pop, maar ook International Helden als Tom Verlaine en Bell Orchestra. Wij pikken voor u de pareltjes uit de line-up en voorzien die de komende week van genoeg commentaar. Loop niet weg, we zijn terug na de break!

In The CameraEye van onze vrouw: Niels Hendrickx van Fence, de Limburgse godenzonen die zondag al het Boomtownfestival onveilig maakten. .

www.boomtownlive.be/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + twaalf =