Rock Rally Preselectie :: 10 februari 2006, Cactus@MaZ

Rock Rally Preselectie, 10 februari 2006, Cactus@MaZ

Het tweejaarlijkse Rockrallycircus is half januari weer voor een drie maanden durende trek door Vlaanderen begonnen. De afgelopen vijf weekends zetten bizar getitelde bands als Kapitan Korsakov, Kings Of Things To Come of dit Much Morely OK hun beste beentje voor op preselecties in exotische dorpen als Gavere, Oostmalle of Leffinge. Verslagen in het organiserende Humo zijn schamper als vanouds, op een officieus forum wordt intens gedebatteerd tussen fans en zo objectief mogelijke observatoren over wat de in het oog te houden bands zijn. En dan wordt de selectie voor de halve finale al snel gecontesteerd: geen Kawada, geen torenhoge favoriet The Germans,… wat dat geeft weten we na de finale op 27 maart in de AB. Volgend weekend strijden twintig groepen in Antwerpen en Gent voor een plaats in de finale.

In The CameraEye van onze man: een naamloze gitarist van Much Morely Ok, dat de halve finales niet haalde. .

www.humo.be/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − dertien =