Ben Folds Five :: Song For The Dumped

Slechts één nieuwsbericht domineert vandaag de media: het einde van Kim & Kanye. Dit is uiteraard droevig nieuws voor al wie betrokken is in deze zaak, maar laat ons vooral positief blijven: dit kan ook het einde betekenen van die verschrikkelijke samentrekkingen van koppelsnamen. 

Na Bennifer, Brangelina en TomKat strandt nu ook het familieschip Kimye. Let dus goed op als men de namen van u en uw partner begint samen te voegen tot één woord: de kans dat alles in hartzeer zal eindigen is groot. Kanye is natuurlijk al langer dan vandaag van het padje af, maar tot nu toe kon Kim alles verdragen. Als zakenvrouw weet ze ook dat je een sterk merk als Kimye niet zomaar mag afgeven. Maar teveel is blijkbaar te veel. Het is het soort koningsdrama dat zich in elke machtige familie afspeelt. Op een gegeven moment moeten de banden doorgeknipt worden om te kunnen overleven. Nero moest zich van Britannicus ontdoen, Michael Corleone diende koudweg zijn broer Fredo buitenspel te zetten en Kim moet van Ye af.

Kanye van zijn kant heeft alle recht om van zich af te klauwen en mocht hij zich wat down voelen alvorens aan de onderhandelingen te moeten beginnen, stellen we hem bij wijze van hart onder de riem graag “Song For the Dumped” van Ben Folds Five voor. Het nummer verwoordt perfect de gevoelens van de verongelijkte minnaar: zwalpend worstelt de zanger zich met hoorbaar ingehouden woede doorheen de strofes, tot hij in het refrein alles mag loslaten. Allemaal samen: “Give me my money back / You bitch!

Of er ook een zwart T-shirt op het spel staat bij de scheiding konden onze persbronnen tot nu toe niet bevestigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + achttien =