First Aid Kit :: Movin’ On Up

Zaterdagnacht. Drie uur. Een particularly intense aflevering van 3% (aanrader!), en dus even nood aan een comedown. En zie, daar brengt First Aid Kit net op tijd een cover die wel uw aandacht verdient.

Want geboren bedbroeders zijn ze niet, de brave meiden van First Aid Kit en de schavuiten van Primal Scream, die ondertussen overal hebben gezeten. Het konden hun vaders geweest zijn, maar gelukkig was iemand met een beter mombakkes dan Bobby Gillespie dat. Soit. First Aid Kit mocht nog eens buiten – dat is in deze tijden op zich al al een win – en dacht dat een covertje wel gepast was. “Movin’ On Up” dus, van dat immer geweldige Screamadelica, dat ze voor de gelegenheid van alle housetrekjes ontdoen, om de song die er onder ligt helemaal naakt en bloot te leggen tot ie zich geneert. Dat is nergens voor nodig, want als de dames Söderberg iéts laten horen, dan wel dat dit een erg straf nummer is, dat ook zo overeind blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 1 =