Smith & Burrows :: All The Best Moves

Negen jaar geleden namen ze een kerstplaat op in het midden van een hotte zotte zomer, deze keer ging het misschien helemaal omgekeerd. ‘All The Best Moves’, de comebacksingle van het af-en-toeduo Smith & Burrows, is een zonnig ditty dat smeekt om een huppel en een dansje.

Echt waar? Sombermans Tom Smith, hij van de gekke handjes aan en op de piano bij Editors die het even lollig houdt? Jawel. Als hij met beste maat Andy Burrows, ex-Razorlightdrummer en songschrijver in his own right, aan de slag gaat, is het dollen zonder veel verplichtingen. En als dat eens geen toeters-en-bellenkerstsfeer oproept, dan dus een zonnige namiddag in het groen. Smith zet zijn donderstem op olijk, Burrows zet zich in zijn echtelijke slaapkamer klaar voor het afwisselend gezongen refrein. En een dansje, want hé: we zijn onder vrienden. En het klopt. Dit is wat een mens nodig heeft als de eerste hittegolf van het jaar om de hoek loert.

Zegt een vroege juicher op het internet: ‘alsof Kerst vroeg valt dit jaar’. De grapjas heeft gelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × een =