IDLES :: Mr. Motivator

Hoezo we leven te sedentair sinds die fucking quarantaine? Aan IDLES zal het niet gelegen hebben. Als het nieuwe “Mr. Motivator” u niet meteen aan het headbangen krijgt, dan is er wel de bezopen aerobics-clip die u zal helpen.

“Repeat after me”, gaat het bevel. En dus volg je. “Like Kathleen Hanna (zoek haar op, jonkies) with bear claws  grabbing Trump by the pussy”. De gitaar doet iets dat best kan worden vergeleken met een formule 1-wagen in een wel héél nijdige chicane. De drums doen van stop/start/stommel rechtdoor. Lekker. Kent u. Helemaal IDLES.  En dan krijgt ù de veeg uit de pan: “How’d you like them clichés?”

Yup, IDLES is weer eens slimmer dan de rest van de klas. En de vuilste. En de aanstekelijkste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − zeven =