Dunk! Festival 2020 gecanceld

Slecht nieuws voor fans van postrock en aanverwante genres: de crew van Dunk! Festival (Zottegem) neemt het zekere voor het onzekere en liet gisteren weten dat de editie van 2020 helaas niet zal doorgaan vanwege u weet wel wat.

Een niet vanzelfsprekende maar moedige beslissing voor dit festival dat ondanks haar kleinschalige roots tot een absoluut referentiepunt in het genre is uitgegroeid. Meer dan ooit moeten we ons echter optrekken aan wat de toekomst kan/zal brengen. Schrijf dus alvast in uw agenda: 13 tot 15 mei 2021, wanneer Zottegem – en bij uitstek Vlaanderen – opnieuw zal daveren. De organisatoren lieten ook weten een verwoede poging te doen dat weekend alsnog de bands van de huidige affiche naar ons land te halen. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen, want met And so I Watch You From Afar, Yob, Amenra, Fly Pan Am, Jambinai, We Lost The Sea en talloze kleinere te ontdekken namen, was die affiche weer ronduit indrukwekkend te noemen. Wij duimen dus mee dat al deze bands een gaatje zullen vinden in hun agenda ter hoogte van midden mei 2021.

Doe ons, de familie Lievens en alle andere medewerkers van Dunk! Festival dus een groot plezier en hou alvast dit weekend in 2021 al vrij. En snuister eens doorheen de webshop van Dunk! Records (https://dunkrecords.com/), nu u eindelijk weer tijd hebt om nog eens rustig wat plaatjes op te leggen.

Voor wie nog zou twijfelen, geven wij graag de liveregistratie van Russian Circles op de editie van 2016 mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + 5 =