Cactusfestival ontvangt White Lies, Hot Chip en The Tallest Man On Earth

Op 10, 11 en 12 juli vormt het Brugse Minnewaterpark opnieuw het decor voor de ondertussen 39e editie van het Cactusfestival. Maandag ging de ticketverkoop van start, vandaag laat het festival opnieuw van zich horen met de bevestiging van White Lies, The Tallest Man On Earth, Hot Chip en Compact Disk Dummies.

Met White Lies, The Tallest Man On Earth, Hot Chip en Compact Disk Dummies worden nog eens vier mooie namen toegevoegd aan de line-up, die al bestond uit een sterke Belgische lichting met Balthazar, Black Box Revelation, Het Zesde Metaal, Zwangere Guy en Eefje De Visser.

Meer namen volgen binnenkort.

Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven − 1 =