Jonas Winterland :: Laura

Weet je wat het is met vreemde vogels? Hoe mooi ze ook mogen zijn, vaak weten we niet waar ze thuishoren.

Zangvogel Jonas Winterland, bijvoorbeeld, maakt die nu pop of kleinkunst? En wat is het verschil überhaupt? Met “Laura” vervalt de vraag echter volledig: Winterlands nieuwste single is op en top pop. Het was nochtans geen makkelijke bevalling. Het idee en de titel gaan al een kleine twee decennia mee, maar het was pas nadat Winterland de muziek van songwriter Laura Marling leerde kennen, dat de stukjes van de puzzel op hun plaats vielen. Het resultaat: een refrein dat dagenlang in je hoofd blijft hangen, een heerlijk modern arrangement vol ear candy, en alles hapklaar binnen de drie minuten. Eentje voor de repeatknop, quoi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − tien =