Avant-garde Metal op Dour Festival met Neurosis als headliner

Dour Festival streeft ernaar om te blijven evolueren en een voortrekkersrol te bekleden ten aanzien van de beste hedendaagse muziek, ongeacht het genre. Dour Festival wil een pionier van talent zijn en tegelijkertijd de muzikale niches belichten die de geschiedenis en het DNA van het festival hebben gevormd. Daarom heeft de festivalorganisatie besloten om zaterdag 13 juli te wijden aan avant-garde Metal, met Neurosis als headliner en verder o.a. Wiegedood en Birds In Row.

Op het programma: een subliem optreden met de Californische legende Neurosis bovenaan de affiche, de Britse band Electric Wizard, die een historische referentie is geworden op stoner- en doompodia, de komst van het Amerikaanse metal trio YOB, de exclusieve creatie tussen de bands The Body & Full of Hell, de harde rock van de Belgen Wiegedood, de hardcore van de Franse Birds In Row zonder de veelbelovende Gentse muziek van Vonnis te vergeten.

Dour Festival vindt plaats van 11 t/m 15 julI. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × vier =