Aurora, Balthazar, RY X en veel meer voor Rock Werchter

Rock Werchter verrijkt zijn affiche met 20 bijkomende namen. Dat brengt de teller op 56 bevestigde acts. Onder meer Ólafur Arnalds, Whispering Sons, Aurora, Barns Courtney, Balthazar, Parkway Drive, RY X en De Staat vervoegen de line-up.

Nieuw voor donderdag 27 juni zijn Ólafur Arnalds en Maribou State. Snarky Puppy, Masego, Jessie Reyez, Whispering Sons en Our Last Night worden aan het programma van vrijdag 28 juni toegevoegd. Aurora, SYML, Barns Courtney, All Them Witches en Alice Phoebe Lou zijn bevestigd voor zaterdag 29 juni. Balthazar – hun enige festivalshow in België komende zomer -, Parkway Drive, Tamino, RY X, Lewis Capaldi, De Staat, Black Honey en Laurel komen op zondag 30 juni naar het festival.

De voorlopige dagindeling ziet er inmiddels als volgt uit:

Donderdag 27 juni: P!NK, Bastille, Elbow, Paul Kalkbrenner, Brockhampton, Charlotte Gainsbourg, Ólafur Arnalds, Vance Joy, Maribou State, Bang Bang Romeo.

Vrijdag 28 juni: Tool, The Cure, Bring Me The Horizon, Kylie, Years & Years, Weezer, Janelle Monáe, The 1975, Jungle, Khruangbin, Nothing But Thieves, Tom Misch, Snarky Puppy, Kurt Vile & The Violators, Whispering Sons, Masego, Jessie Reyez, Our Last Night.

Zaterdag 29 juni: Mumford & Sons, Florence + The Machine, Macklemore, The Good The Bad & The Queen, Angèle, The Blaze, Two Door Cinema Club, Miles Kane, Clean Bandit, Aurora, SYML, Barns Courtney, All Them Witches, Alice Phoebe Lou.

Zondag 30 juni: Muse, Balthazar, New Order, Parkway Drive, Underworld, Mac DeMarco, Tamino, RY X, $uicideboy$, Yungblud, Lewis Capaldi, De Staat, Black Honey, Laurel..

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. Info en tickets: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 − 3 =