Id!ots :: Ma guitare

Een jaar geleden ontsnapte Johnny Hallyday ternauwernood aan een pedagogische tik van Sinterklaas, door zijn liederlijke leven in dit ondermaanse bijtijds in te ruilen voor een verblijf op de Eeuwige Jachtvelden. Behalve een bibliotheek vol smeuïge verhalen liet de Franse rockèr met Belgische roots echter vooral een imposant oeuvre na, waaruit ook vandaag nog bands inspiratie putten.

Bijna een kwarteeuw nadat moederband Ugly Papas de fik stak in Hallydays “Ma guitare”, komt nu ook Id!ots – de erfgenaam van Menens mooiste – naar buiten met een verschroeiende versie van het van oorsprong lichtvoetige nummer. Beide interpretaties werden nu op een splitsingle geperst, die op 7 december boven de doopvont wordt gehouden tijdens een heuse Ugly Id!ots Night in De Kreun in Kortrijk.

Nu maar hopen dat de heren, voor het zover is, niet verdwijnen in de zak van de Sint. Gelukkig nam Id!ots het zekere voor het onzekere door zijn versie te voorzien van een wervelende video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 2 =