Perfume Genius: Just Like Love (Jam City Remix)

In 2017 liet Mike Hadreas heel wat pruiken opwaaien met het prachtige No Shape. Dat smeulende vuur houdt hij nu gaande met de release van het ingenieus getitelde Reshaped, een speciale remix EP waarvoor onder meer Mura Masa, producer Blake Mills en Jam City de teugels in handen namen. Zij sneden de barokke randen weg en transformeerden nummers als “Slip Away”, “Every Night” of “Just Like Love” in hun nachtelijke tegenhangers, rijp voor de dansvloer.

Die laatste blijft uiteindelijk het dichtst bij de oerversie aanleunen. Jam City vertraagde het ritme, maar behield de eigenzinnige elektronische patronen en legde extra nadruk op de traag tokkelende bas. De toevoeging van wazige achtergrondzang en synths resulteren in een met maanlicht overgoten eighties slowdance. Een wondermooie en bevredigende zoethouder in afwachting van nieuw materiaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × vijf =