Cigarettes After Sex :: Crush

Een jaar geleden bracht Cigarettes After Sex zijn debuut uit, dat verdiende een feestje. “Crush”, een losse single die in dezelfde sessies werd opgenomen, laat nog eens horen waarom de band rond Greg Gonzalez zo’n welkom nieuw geluid was.

Niets nieuws onder de zon. “Crush” gaat verder waar Cigarettes After Sex ophield: het tempo is stapvoets, een bas sjokt, gitaren wellen zachtjes op. En boven dat alles: die androgyne stem van Gonzalez, als twee warme armen om je koude lijf. “I wanna fuck your love slow
Catch my heart, go swim / Feel your lips crush / Hold you here my loveliest friend”, croont Gonzalez als wilde hij dat gevoel van prille verliefdheid zo lang mogelijk vasthouden. Onze “Crush” op dit nummer is alvast net begonnen, benieuwd hoe lang we dat gevoel kunnen vasthouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × twee =