Woodie Smalls :: Too Soft

De nieuwe Woodie is een goede Woodie.

‘Trust no one, question everything.’ Na serieuze close reading van een van zijn tweets dachten we het zeker te weten: Woodie Smalls in het volgende seizoen van ‘De Mol’! Twee weken later krijgen we alsnog ongelijk. Uit zijn nieuwe single blijkt dat de Drake van Sint-Niklaas zijn pijlen gewoon had gericht op een onberekenbaar meisje.

Niet dat we helemáál teleurgesteld zijn: ‘Too Soft’ lijkt nu al een oerdegelijke Woodie te worden. De flow is strak, de beats bouncen lekker weg en het refrein oorwurmt zich zo diep in je oren dat het daar misschien eindelijk het ‘skrrt skrrt’-stemmetje van zijn vorige hit ‘Problems’ kan verdrijven. Dat het tijd werd.

Woodie Smalls treedt op zaterdag 5 mei aan op de Weerdse Bierfeesten. Kunt u hem daar voor alle zekerheid nog eens polsen naar een mogelijke deelname aan ‘De Mol’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 5 =