Soulwax :: Essential Four

Onze favoriete Gentse broertjes doen het steeds graag net iets anders. Toen de BBC hen vroeg om een essential DJ-mix in elkaar te boksen, besloten Stephen en David doodleuk om de set te vullen met een uur aan nagelnieuwe, eigen muziek. Op 22 juni brengt de band het resultaat uit in de vorm van een nieuwe langspeler Essential. Voorloper “Essential Four” is een eerste smaakmaker.

“Essential Four” ligt in de lijn van de elegante electro van het vorig jaar uitgebrachte “FROM DEEWEE”. De sexy baslijn schommelt heen en terug tussen de ooh-ooh-ooh’s van Stephen en verleidelijke stem de band zijn nieuwe protégé Charlotte Adigéry. Zoals bij ieder Soulwaxnummer zal ook “Essential Four” wellicht pas helemaal ontploffen wanneer de band het live op een podium zal brengen. De eerstvolgende halte in ons land is op 13 juli in Dour. Het belooft daar nu al heet, heter heetst te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − zeven =