Cactusfestival bevestigt nu ook Lamb

Cactusfestival voegt opnieuw een erg mooie naam toe aan het inmiddels indrukwekkende programma. Met Lamb haalt het Brugse festival op vrijdag 13 juli opnieuw een topper naar het Brugse Minnewaterpark.

Lamb, de muzikale samenwerking tussen de extraverte en hyperkinetische Andy Barlow en de ingetogen Lou Rhodes, weet tot op vandaag concertgewijs te begeesteren. In het najaar van 2017 werd dit nog maar eens bewezen met hun ’21-tour’ langs een aantal Europese podia. Hun edgy sound met invloeden uit zowel klassiek, trip-hop, drum and bass als jazz groeit live telkens opnieuw uit tot een belevenis in de ware zin van het woord. In deze vluchtige tijden waar iedere muzikale hype quasi meteen moet plaats maken voor alweer een volgende, staat Lamb nog steeds lekker eigengereid overeind. Hypnotiserende, dreigende kopstoten van songs worden hierbij afgewisseld met intense klassiekers als ‘Gorecki’ en ‘Gabriel’, vol pijnlijke schoonheid.

Cactusfestival 2018 vindt plaats op 13, 14 en 15 juli in het Brugse Minnewaterpark met o.a. Buffalo Tom, Jasper Steverlinck, Nils Frahm, Triggerfinger, Sempha, Tune-Yards, Suuns, Charlotte Gainsbourg, Mogwai, Arsenal, Ryley Walker & Band, Intergalactic Lovers, Slowdive, Goldfrapp en Strand Of Oaks . Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 12 =