Affiche Pinkpop in grote lijnen rond

Pinkpop heeft zijn affiche in grote lijnen rond. Naast de eerder aangekondigde headliners Pearl Jam, Foo Fighters, Bruno Mars en Editors, vult de festivalorganisatie het programma aan met 44 nieuwe acts waaronder Snow Patrol, Noel Gallagher’s High Flying Birds, A Perfect Circle en Aurora.

De dagindeling ziet daarmee als volgt uit:

Vrijdag 15 juni: Pearl Jam, Snow Patrol Bløf, Lil’ Kleine, The Offspring, Oh Wonder, Jess Glynne, Oliver Heldens, Blaudzun, The Last Internationale, Walden, Donnie, The Academic, Slydigs, Aïcha Cherif.

Zaterdag 16 juni: Foo Fighters, The Scripts, Nothing But Thieves, Miss Montreal, Walkin On Cars, Noel Gallagher’s High Flying Birds, A Perfect Circle, Parov Stelar, JP Cooper, Alan Walker, Sevn Alias, Aurora, Marmozets, De Likt, Youngr, Gang Of Youths, Theo Lawrence & The Hearts, Riley Pearce.

Zondag 17 juni: Bruno Mars, The Kooks, Jessie J, Ronnie Flex & Deuxperience, Oscar And The Wolf, Triggerfinger, Years & Years, Milky Chance, Michelle David & The Gospel Sessions, Don Diablo, Brian Fallon & The Howling Weather, Greta Van Fleet, Scarlet Pleasure, The Overslept, Tom Walker, Blackbird.

De 49ste editie van Pinkpop vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf (NL). Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + 15 =