Affiche Werchter Boutique compleet met Years & Years en Tom Odell

De affiche van Werchter Boutique 2018, dat op zaterdag 16 juni plaats vindt in het Festivalpark in Werchter, is helemaal rond. Naast headliner Bruno Mars en Oscar and the Wolf, -beiden eerder aangekondigd- zullen ook Years & Years,Jessie J, Tom Odell, DJ Rashida en Lil’ Kleine optreden.

Werchter Boutique programmeert ook dit jaar een parade van de beste popmuziek. Headliner Bruno Mars is dé popster van de 21ste eeuw. De Amerikaan -geboren op Hawaï- is even slim en funky als Prince en heeft van Michael Jackson de kunst geërfd om perfecte pop te maken. Ook live schittert Bruno Mars. Hij is een meesterlijk entertainer, een perfectionist met een stomende band in zijn rug.

Oscar and the Wolf is van het beste van eigen bodem. Max Colombie imponeert zowel op plaat als op het podium. Verwacht een fenomenale show op Werchter Boutique. Oscar and the Wolf hebben daar patent op namelijk. Ook Years & Years hebben een winnende combinatie te pakken. Ze brengen de beste elektronische popmuziek mét diepgang en emotie. Voeg daar superhits ‘Sunlight’, ‘King’ en ‘Shine’ aan toe én het charisma van zanger Olly Alexander. In 2015 – dat is amper 3 jaar geleden- op één in de BBC Sound of lijst, nu wereldberoemd.

De Britse Jessie J is hitmaakster. En superster. En rolmodel. Ze combineert dat alles vlot, met veel flair en met overtuiging. Uit haar debuut plukt ze niet minder dan zes tophits – waaronder ‘Price Tag’ en ‘Domino’. Inmiddels is ze nog twee succesvolle albums en veel straffe songs verder. Ook Tom Odell weet hoe een hit geschreven wordt. Met zijn eersteling “Another Love” (2012) was het meteen raak. De jonge singer-songwriter rijpt verder en wordt met elk album beter.

DJ Rashida reist de wereld rond met de grootste sterren. Bruno Mars brengt haar mee naar Werchter. Niet voor zomaar een intermezzo, wel voor een halfuur flink shaken op de meest funky van haar platen. Lil’ Kleine, de meest beluisterde Nederlandse artiest van het moment, opent Werchter Boutique 2018. Hij rijgt de hits aan mekaar. Van ‘Drank & Drugs’ met Ronnie Flex tot de recente singles ‘Krantenwijk’ en ‘Loterij’. Het levert hem miljoenen streams op en 1,1 miljoen volgers op Instagram.

Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 16 juni in Werchter. Alle info: www.werchterboutique.be.

http://www.werchterboutique.be

recent

Â¥$ :: Vultures 1

Doorheen zijn hele carrière zijn twee elementen altijd dominant...

Talk Show

27 maart 2024Botanique, Brussel

Eind jaren tachtig sloegen alle rockers plots aan het...

Arthur The King

Uitgerekend in de week dat Joe Camp – de...

Hors-saison

Met zijn sociaal bewogen films past Stéphane Brizé binnen...

Froukje

24 maart 2024Ancienne Belgique, Brussel

Van een blitzcarrière gesproken: een krappe drie jaar geleden...

verwant

PUKKELPOP 2023: Smeltende tenten in sonisch cinemascope

Wat is dit; Best Kept Secret? Yup, net als...

Werchter Boutique 2022 :: Brel en een explosieve Frankenstein

Werchter Boutique was bijzonder snel uitverkocht na de aankondiging...

Werchter Boutique rondt affiche af met Khruangbin en Arsenal

De coronacijfers worden langzaam maar zeker teruggedrongen, de zon...

Years & Years

28 juni 2019Rock Werchter

Rock Werchter 2019 :: De tong zo hard in de kaak dat het Picasso wordt

Grote Vakantie! Tijd voor waterijsjes, bermuda shorts in allerlei...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in