Hamilton Leithauser & Angel Olsen :: Heartstruck (Wild Hunger)

Terwijl The Walkmen alweer een hele tijd van hiatus-maar-neen-niet-echt-gestopt doen, weet frontman Hamilton Leithauser zijn samenwerkingen wel te kiezen: na I Had A Dream That You Were Mine met Rostam Batmanglij (voormalig knoppenman bij Vampire Weekend), weet Leithauser nu ook onze lievelingssirene Angel Olsen te verleiden tot een duet voor zijn nieuwe single.

Een dikke drie minuten spiegelbollen, plakkerige dansvloeren en drama, véél drama: een toepasselijker titel dan dit “Heartstruck (Wild Hunger)” had het nummer nauwelijks kunnen krijgen. Terwijl de strijkers aanzwellen, houdt Leithauser met Olsen een wedstrijdje emotioneel performen (spoiler: Leithauser wint, zo ergens halverwege), en ondertussen spat het verlangen op grootse wijze uit de boxen. Een spektakelballad zoals ze nog zelden gemaakt worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − 3 =