Le Guess Who? rondt indrukwekkende affiche af met onder anderen Thurston Moore Group, METZ en Kevin Morby

Ook psych/kraut-band Moon Duo, de garage- en punkrockers van Black Lips en de hiphopguerrilla’s van Dälek vervoegen de affiche van het toonaangevende ontdekkingsfestival in de Utrechtse binnenstad. Waanzin verzekerd!

En dan hebben we het nog niet gehad over de onbekendere parels op hét intieme najaarsfestival bij uitstek. Ook cultfiguur Mary Margaret O’Hara (uitgenodigd door Perfume Genius), excentriekeling John Maus (Ariel Pink, Animal Collective, Panda Bear), Sevdaliza, Avey Tare (medeoprichter van Animal Collective) en Sudan Archives (violiste die Soedanese pop vermengt met een loopstation, wow!) werden bevestigd. Verder zijn er ook nog optredens van Sai Anantam Ashram Singers, die de bezwerende muziek van Alice Coltrane zullen brengen.

En we zijn nog niet uitverteld. Ook Nobody (nieuwe naam van buitenbeentje Willis Earl Bearl), Stella Chiweshe, Insecure Man (met leden van het geniaal gekke Fat White Family), Luka Productions, Essaie Pas, Farai; Love Theme, Jesca Hoop, Juana Molina en K Á R Y Y N komen in november naar Utrecht.

Perfume Genius, James Holden, Grouper, Shabazz Palaces, Jerusalem In My Heart en Han Bennink cureren de elfde editie van het festival. Ook tUnE-yArDs, Sun Kil Moon, Aldous Harding, Weyes Blood, Liars en Shabaka & The Ancestors zullen er optreden. En nu met knikkende knieën aftellen naar dat tijdschema!

Meer info en tickets via de website www.leguesswho.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + 1 =