Lokerse Feesten: daar zijn de Belgen

Zowel Oscar And The Wolf als Bazart zullen optreden tijdens de Lokerse Feesten op vrijdag 11 augustus op de Grote Kaai. De twee allergrootste Belgische succesverhalen van de laatste jaren, verenigd op één podium én bovendien vergezeld door Warhola en School Is Cool.

Oscar And The Wolf was vorig jaar headliner op Pukkelpop en verkocht in één dag het Sportpaleis uit. Het debuutalbum haalde dubbelplatinum en stond meer dan 100 weken in de Ultratop 10. In mei verschijnt de nieuwe single, het nieuwe album volgt in het najaar. Bazart slaagde er als eerste Belgische act in op nummer één binnen te komen in de Ultratop (en staat na 25 weken nog steeds in de Top 3, het album is intussen platinum). ‘Goud’ is de langst genoteerde Belgische single ooit in de Ultratop. De band won 5 MIA’s, verkocht de Lotto Arena in 1 dag uit en speelt dit najaar in een ook al zo goed als uitverkocht Sportpaleis.

De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 4 t/m 13 augustus 2017 met ook Marilyn Manson, Alice Cooper, Megadeth, Pixies, The Offspring, Doe Maar, Lil Wayne, Mark Ronson, Ben Harper, Tom Odell, The Black Box Revelation, Apocalyptica, Less Than Jake, Kapitan Korsakov en Anouk. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − zeven =