Grandaddy headliner op Little Waves

Een zinderende passage in de Marquee op Pukkelpop, een uitverkochte AB begin april en enkele dagen later op 8 april op Little Waves festival in C-Mine in Genk. Little Waves stelt met gepaste trots zijn headliner Grandaddy voor.

Ook al zijn ze voor de fans nooit weggeweest, Grandaddy is bezig aan een opmerkelijke comeback. Dat bewijst het immense succes dat ze nog steeds hebben. De volle concertzalen en festivaltenten zijn daar het bewijs van. En iedereen kijkt hongerig uit naar hun nieuwe album dat verschijnt in maart van dit jaar. De eerste single ‘Way We Won’t’ wakkert de eetlust enkel nog harder aan. Een combinatie van oudere nummers en een pak nieuw werk, Grandaddy is de gedroomde headliner voor Little Waves.

Grandaddy is naast Warhaus, Steve Gunn (US) en Admiral Freebee de vierde naam op de affiche. Meer namen volgen binnenkort.

Little Waves vindt plaats op zaterdag 8 april in C-Mine Cultuurcentrum in Winterslag (Genk). Info en tickets: www.littlewaves.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − drie =