Lorde, James Blake en meer voor Rock Werchter

De bevestigingen voor Rock Werchter 2017 komen in vlot tempo binnen. Vandaag kunnen er vijf mooie namen aan de affiche worden toegevoegd: Lorde, James Blake, The Lumineers, Dropkick Murphys en Future Islands. De teller staat nu op 15. Er volgen snel meer namen.

15 namen zijn nu gekend. Lorde, Imagine Dragons, Arcade Fire en Kings of Leon komen op donderdag 29 juni naar het Festivalpark. Future Islands, Oscar And The Wolf, James Blake en Radiohead staan er op vrijdag 30 juni, Blink-182, Linkin Park en System Of A Down op zaterdag 1 juli. The Lumineers, Dropkick Murphys, Alt-J en Foo Fighters zijn bevestigd voor zondag 2 juli.

Rock Werchter vindt plaats van 29 juni t/m 2 juli. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + 10 =