Little Waves met Admiral Freebee als eerste bevestiging

Na twee uitverkochte edities is het weer uitkijken naar Little Waves 2017, het sympathieke singer-songwriter festival in C-mine in Genk. De gedurfde affiche, intieme clubsfeer en aantrekkelijke prijs onderscheidt dit festival van alle anderen. Met Admiral Freebee bevestigt de organisatie zijn eerste naam.

In deze onzekere tijden kunnen we gelukkig altijd rekenen op Admiral Freebee. Zijn zesde album ‘Wake Up And Dream’ is zijn beste, en laat dat door kenners gezegd zijn! Humo gooide met 4 sterren, Enola.be vraagt zich oprecht af of den admiraal überhaupt ooit wel een slecht album uitbrengt en festivalinfo.nl vertelt in hun viersterrenrecensie dat dit weer een gewéldig klinkende plaat is, vol variatie. Nóg een zekerheid, Admiral Freebee is ook live een persoonlijkheid.

Een beperkt aantal Early Bird tickets, te verkrijgen tot 15 januari, aan € 22 zijn nu te koop. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Little Waves vindt plaats op zaterdag 8 april in C-Mine Cultuurcentrum in Winterslag (Genk). Info en tickets: www.littlewaves.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + 3 =