Trix presenteert nieuwe editie We Are Open met o.a. Zimmerman, DELV!S en Rumours

Op 10 en 11 februari organiseert Trix de achtste editie van We Are Open. Gedurende twee avonden tonen ze uitsluitend Belgische bands en dat op maar liefst vier verschillende podia. Zowel interessante nieuwe bands als bekendere acts met nieuw werk komen aan bod. Daarmee krijgt u een staalkaart van wat er in de vaderlandse muziekscène leeft. Trix kiest er expliciet voor om ook over de taalgrens heen te kijken en ook een aantal groepen uit Franstalig België naar Antwerpen te halen.

De editie van 2016 was volledig uitverkocht. Met onder meer Bazart op de affiche, net voor de grote doorbraak, bewees Trix de vinger aan de pols te hebben in het hedendaagse poplandschap. Wie er vroeg bij wil zijn om nieuwe sensaties te leren kennen, krijgt op We Are Open 2017 opnieuw de kans om ontdekkingen te doen. De line-up voor de editie van 2007 ziet er met Amongster, Brihang, Darrel Cole, DELV!S, Glints, Hydrogen Sea, Hypochristmutreefuzz, Kapitan Korsakov, LA Jungle, Mont-Doré, Newmoon, Pomrad, Robbing Millions, Rumours, WWWater, Zimmerman en Zwangere Guy al veelbelovend uit. In de loop van januari worden hier nog namen aan toegevoegd en wordt ook de dagindeling bekend gemaakt.

Info en tickets: www.trixonline.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × een =