Ook Linkin Park komt naar Rock Werchter

Linkin Park prijkt hoog op de wenslijstjes van festivalgangers over de hele wereld. Het Amerikaanse zestal is dan ook een welkome gast op Rock Werchter, waar ze op zaterdag 1 juli neerstrijken.

Linkin Park heeft twee nummers in de Top 10 van de lijst met meest tijdloze songs van Spotify. ‘In The End’ (# 6) en ‘Numb’ (# 3) staan schouder aan schouder met evergreens als ‘Billie Jean’ en ‘Smells Like Teen Spirit’. Samen zijn ze meer dan 100 miljoen keer beluisterd. Linkin Park start halfweg de jaren ’90 als een alternatieve metalband. Het breidt de aanhang uit door elementen uit hiphop en elektronische muziek toe te voegen. De inzet van twee frontmannen zorgt voor een eigen smoel. De grunts van Chester Bennington blenden en botsen heerlijk met de raps van Mike Shinoda. Linkin Park werkt aan album nummer zeven en komt voor de tweede keer – eerder in 2011 – naar Werchter.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10u. Meer info volgt.

Rock Werchter vindt plaats van 29 juli t/m 2 juli. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × twee =