Bazart, Delv!s en nog ruim 80 namen voor Eurosonic

Vandaag zijn 84 acts uit heel Europa bevestigd voor Eurosonic Noorderslag. Uit eigen land treden onder andere Bazart, Delv!s en St. Grandson op tijdens het avondprogramma. In totaal zullen ruim 350 bands uit 31 Europese landen optreden op Eurosonic Noorderslag

Alle nieuwe namen op een rij:

AdHd (is), Áine Cahill (ie), Albert af Ekenstam (se), Albin Lee Meldau (se), Anna Meredith (gb), Baloji (be), Basheskia & Edward EQ (ba), Baywaves (es), Bazart (be), Beissoul & Einius (lt), Bernays Propaganda (mk), Best Youth (pt), Birthh (it), Black Dylan (dk), Black Foxxes (gb), Blaudzun (nl), Brass Rave Unit (nl), Bry (ie), Buslav (pl), Camp Claude (fr), Carpenter Brut (fr), CHINAH (dk), Christian Löffler (de), Chui (hr), Cocaine Piss (be), Death Alley (nl), Delv!s (be), Donnerwetter (nl), EKKAH (gb), Elle Exxe (gb), Eskei83 (de), Faber (ch), Fil Bo Riva (it), First Breath After Coma (pt), First Hate (dk), Fran Palermo (hu), Gallowstreet (nl), Good Harvest (se), Gurr (de), HAUS (gb), Holy Nothing (pt), IDLES (gb), Jadu Heart (gb), JOHN GRVY (es), Jonna Fraser (nl), JP Cooper (gb), Kel Assouf (be), Klangstof (nl), Kuenta i Tambu (nl), Lisa O’Neill (ie), Lookapony (nl), Mahalia (gb), Matt Maltese (gb), Nils Bech (no), Noiserv (pt), Novo Amor (gb), Octa Push (pt), Onuka (ua), Paceshifters (nl), Palace Winter (dk), Paul Sinha (nl), Picture This (ie), Pink Oculus (nl), Rodrigo Leão (pt), Ronnie Flex (+band) (nl), ROME (lu), Sailor & I (se), Saint Sister (ie), Seramic (gb), St. Grandson (be), Sturla Atlas (is), Swedish Death Candy (gb), The Amazons (gb), The Dubbeez (nl), The Ills (sk), The Kik (nl), The Mysterons (nl), The Wacky Blues Professors (si), Throes + The Shine (pt), Txarango (es), Vera Jonas Experiment (hu), View (fi), Weval live (nl) en WILDES (gb).

Eurosonic Noorderslag is hèt showcasefestival van Europa en geldt internationaal als het meest belangrijke platform voor Europese muziek, zowel voor muziekliefhebbers als voor professionals uit de muziekindustrie. Tijdens Eurosonic (11, 12, 13 januari) treden veelbelovende Europese acts op in een intieme setting in de binnenstad van Groningen. Noorderslag (14 januari) is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats in De Oosterpoort.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2017 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 − 3 =