Werchter Boutique met Robbie Williams

Robbie Williams -geboren showman, hitmachine en meester-entertainer- komt op zaterdag 8 juli 2017 naar Werchter Boutique in het kader van zijn ‘The Heavy Entertainment Show Tour 2017’. Erasure toert met hem mee als special guest. De line-up wordt later vervolledigd.

Robbie Williams staat bekend als de succesrijkste Britse soloartiest ooit. In eigen land staat hij met maar liefst zes albums in de lijst van 100 best verkochte platen. Williams haalde zelfs het Guinness Book Of World Records. Op 19 november 2005 verkocht hij 1,6 miljoen tickets voor zijn Close Encounters Tour. Voor dat alles ontvangt hij dit jaar de BRITs Icon Award, een prestigieuze onderscheiding voor artiesten met een blijvende impact op de Britse cultuur. Alleen Elton John en David Bowie gingen Williams vooraf.

De ticketverkoop voor Werchter Boutique presents Robbie Williams start op vrijdag 11 november om 11 uur. Een regular ticket kost 86 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Er is ook een limited edition ‘Inner Pit’ ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 146 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Alle info: www.werchterboutique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 − 1 =