Leffingeleuren lanceert eerste namen

Na de geslaagde make-over van vorig jaar wordt het ingeslagen pad bij Leffingeleuren resoluut verder bewandeld. Er zal veel ruimte zijn voor jong en lokaal talent maar ook voor interessante en gewaagde buitenlandse artiesten. Om u een nog fijnere line-up te kunnen voorschotelen valt het festival dit jaar ook vroeger dan gewoonlijk, namelijk op 9, 10 & 11 september.

Leffingeleuren trapt zijn campagne af met 16 en het is nu al uitkijken naar wie dé revelatie zal worden van het festival. De desert blues van het aan Tinariwen verwante Imarhan? Of Jack Broadbent die als busker een onnavolgbare slide-guitar stijl wist te ontwikkelen? De stonerrock van Truckfighters of de shoegaze van Nothing? Psychedelica en garagerock komt er van Mike Krol, Night Beats of Wooden Indian Burial Ground. Of wat te denken van een DJ die met cassettes draait, Awesome Tapes From Africa. Matthew Logan Vasquez brengt dan weer steengoede Amerikaanse rootsrock…

De Belgen die Leffingeleuren nu al kan presenteren moeten op zijn minst een belletje doen rinkelen: Ertebrekers is de nieuwe band van Flip Kowlier, de zanger van ID!OTS kennen we van de Bende van de Roste uit Bevergem. En Steak Number Eight is er ook bij.

Info en tickets: www.leffingeleurenfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + negen =