Op muzikaal avontuur tijdens MEEWIND 2.0

Op zondag 27 november kaapt muziekclub N9 een dag lang CC De Herbakker. Verschillende originele artiesten zullen er aantreden op verschillende podia. Rode draad wordt experiment en avontuur.

Karen Willems (drumster van Inwolves) bokste een een deel van het programma in elkaar. Tijdens MEEWIND 2.0 zullen de aanwezigen ook getuige zijn van de première van haar soloproject. “Daarvoor krijgt ze hulp van geluidstovenaar Thomas Betsens, die via biofeedback haar bewegingen en gedachten zal omzetten in muziek”, klinkt het bij de organisatie. We zijn nu al benieuwd!

Maar is nog meer. Bert Dockx (u wel bekend van Flying Horseman, Dans Dans en Strand) zal MEEWIND 2.0 solo openen. Hij brengt een mix van covers en eigen werk. Raveyards, met leden van onder andere Steak Number Eight, The Subs, Disko Drunkards en BRUTUS, sluit af met een ongetwijfeld impressionante audiovisuele show. Dat bewezen ze al tijdens We Are Open in Trix en recentelijk nog in Handelsbeurs tijdens GHOST, hun eigen conceptavond. In de loop van de zomer worden nog meer namen aangekondigd

Early Bird tickets kosten amper 12 euro en worden verkocht tot en met maandag 5 september, of zolang de voorraad strekt. Reguliere voorverkooptickets zullen 16 euro kosten. Aan de kassa betaal je 20 euro. Bestellen kan via deze link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + 16 =