Kate Tempest, SUUNS, Motorama en meer voor Sonic City

Zowat een maand geleden pakte De Kreun uit met Savages als curator voor de komende editie van Sonic City. Vandaag laat de organisatie in zijn kaarten kijken met de aankondiging van o.a. Kate Tempest, SUUNS, Motorama en Johnny Hostile.

Met spraakwaterval Kate Tempest maar ook SUUNS, Jessy Lanza en Inga Copeland bevestigt Sonic City zijn eerste vier van in totaal 8 acts voor zaterdag 12 november. Twee namen houdt de organisatie nog achter de hand voor zondag 13 november maar Savages, Motorama, Johnny Hostile, Kite Base, A Dead Forest Index en Don Teel Curtis mag je al wel verwachten.

De dagtickets zijn vanaf nu in voorverkoop. Weekend- en early bird tickets zijn reeds uitverkocht.

Info en tickets: www.soniccity.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 7 =