Incubate pakt stevig uit

Het multidisciplinaire festival Incubate heeft voor zijn septembereditie de eerste lichting namen aangekondigd. En er zitten enkele kleppers bij.

De Amerikaanse doom metalband Yob, de Engelse sludge doomers van Ramesses en de experimentele rokers van Deerhoof zullen aantreden op het festival dat op 8, 9, 10 en 11 september in Tilburg plaats heeft. Maar er is nog meer verwoestende doom met Black Cobra. En nog een avantgardeband heeft zijn komst bevestigd: Kayo Dot.

Ook Nothing, dat met Tired Of Tomorrow een van de platen van het jaar maakte, komt naar Incubate. De shoegazers staan dat weekend ook op Leffingeleuren en in Trix. Sieren ook de line-up: Pop. 1280, dat dissonante en tegendraadse industrial, postpunk en felle noiserock brengt, en onze eigenste Wiegedood.

Ook Adolf Butler, The Cult Of Dom Keller, La Hell Gang, Mutilation Rites, Vitamin X en Employed To Serve hebben hun komst bevestigd. Dit jaar houdt Incubate drie kortere edities. De eerste vond plaats in mei, de derde wordt georganiseerd op 10 en 11 december. Tickets kunnen besteld worden via deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + 6 =