Lokerse Feesten op één naam na compleet

Met maar liefst 43 nieuwe namen is het programma van de Lokerse Feesten zo goed als afgerond! Onder meer Hooverphonic, Tinie Tempah, Maxi Jazz & The E-Type Boys, Tourist LeMC en Magnus vervoegen de line-up. De laatste naam (voor zondag 7 augustus) wordt binnenkort bekendgemaakt.

Op het hoofdpodium worden de laatste podiumsplaatsen ingevuld met Hooverphonic, Tinie Tempah, Tourist LeMC, Magnus, Maxi Jazz & The E-Type Boys, Zornik, Inglorious, Goe Vur In Den Otto, Afterparty with Radio Modern, Cherry Moon Legends, Dirk Stoops, Nadiem Shah ft. MC Six en Eppo Janssen.

De Red Bull Elektropedia room krijgt invulling met Agoria, Dope D.O.D., Soldier’s Heart, Murdock, James Marvel & MC Mota, Soul Shakers, Loyle Carner, Thecolorgrey, DVTCH, Norris, Azer, Skyve, Jill Shaw, Goldfox, Thang, Kong, Spacid, Beazar vs Koodoo, Faisal, Pete Howl, Brion, T-Clan, Chuki, Edward Buff en Well Shaped Bushes.

Voor wie het er wat steviger aan toe mag gaan, is er ook nog Brakfest met Uneart, Stray From The Path, Born From Pain, First Blood, Oathbreaker en Renounced.

De 42e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2015 met o.a. House Of Pain, Van Morrison, The Sore Losers, Limp Bizkit, Christine And The Queens, Richard Ashcroft, Garbage, Balthazar, Trixie Whitley, Parkway Drive en Faithless. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − 12 =