36 Tricolore acts en The Avalanches erbij voor Pukkelpop

Pukkelpop voegt vandaag niet minder dan 36 tricolore namen toe aan de affiche. Naast hen sieren ook enkele bijkomende internationale acts de affiche.

Van eigen bodem verwelkomt Pukkelpop nu ook André Brasseur & Band, Arbeid Adelt!, Astronaute, Bent Van Looy, Compuphonic, Double Veterans, Drive Like Maria, Echo Beatty, Ertebrekers, Fence, Few Bits, Fleddy Melculy, Flying Horseman, Hush Hefner, Hydrogen Sea, Hypochristmutreefuzz, Jewels b2b Eagl, Kong & Gratts, M&T ft. MC Mota, Marble Sounds, Michael Midnight, Nadiem Shah, Noémie Wolfs, Oaktree, Pomrad, Robbing Millions, Sleepers’ Reign, Soldier’s Heart, TaxiWars, The Black Heart Rebellion, TLP, Whispering Sons, ZwartWerk en de drie winnaars van Stubru’s De Nieuwe Lichting: Clear Season, Equal Idiots en Wanthanee. Daarmee staat de teller op 55 Belgische acts.

Na 16 jaar zijn ook de legendarische Australiërs van The Avalanches terug met nieuwe muziek én een live show. De Amerikaanse rapper Russ vulde vorige week op zijn dooie gemak de grote zaal van Trix en komt in Kiewit laten zien waarom hij een van de meest spraakmakende hiphoppers van het moment is. De Sluwe Vos draait plaatjes in de Boiler Room en de Australische DMA’s laten horen dat britpop niet noodzakelijk uit de UK moet komen. De Booth, het nieuwe dj-podium, verwelkomt de spannendste undergound-dj’s en dus konden ook Prosumer en Shanti Celeste niet ontbreken.

Pukkelpop vindt plaats van 17 t/m 20 augustus in Kiewit, Hasselt met o.a. Soulwax, Grandaddy, The Temper Trap, Good Charlotte, NOFX, Catfish And The Bottlemen, Rihanna, Chvrches, Die Antwoord, The Kills, Warpaint, Julia Holter, Weval, Wolfmother, The Chemical BrothersNoel Gallagher’s High Flying Birds, LCD Soundsystem en vele anderen. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × vijf =