Jan Vervloet Rave stage op Suikerrock

Tienen heeft al heel wat muzikaal talent voortgebracht, maar één van de grootste (inter)nationale succesnummers stond nog nooit op Suikerrock. Voor de 30ste editie van het festival willen ze dat meteen stevig rechtzetten, met de Jan Vervloet Rave Stage op de Veemarkt.

De Suikerrock DJ Stage op de Veemarkt wordt op vrijdag 29 juli omgedoopt tot de Jan Vervloet Rave Stage! Tienenaar Jan Vervloet, al meer dan 200 tracks gereleased als producer, een nummer 1-hit gescoord in Nederland met Scoop, een gouden plaat met Fiocco en een rave klassieker als Thunderball met ‘Bonzai Channel One’.

Hij zal dus de DJ stage op vrijdag hosten en stelde meteen een stevige line-up samen, met enkele uitstekende streekgenoten zoals Midnight Criminals, Kosmik, TRAX-X, maar ook met toppers zoals Thierry, Wout en Johan Gielen. Afsluiten doet de host met een eclectische party set!

De 30ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 29 juli tot en met zondag 31 juli in het centrum van Tienen met o.a. Deep Purple, The Corrs, dEUS, Balthazar, The Sore Losers, Tourist LeMC, Billie, Noémie Wolfs, Alice On The Roof, Emma Bale, Marco Borsato en Stan Van Samang. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × vijf =