Orishas, Omar Perry en meer voor Afro-Latino Festival

Na de bekendmaking van o.a. Joss Stone, Sean Paul en Amadou & Mariam, SEAN PAUL, AMADOU & MARIAM komt Afro-Latino weer met een lijst nieuwe artiesten aandraven. Onder meer Orishas komt een langverwacht reünieconcert spelen.

Met grote trots kan Afro-Latino Festival, als Europese primeur, de langverwachte reünie aankondigen van Orishas, dé pioniers van de moderne Cubaanse sound, aankondigen. Ze zullen in Bree hun allereerste live-optreden geven sinds hun split in 2010.

La Gran Pegatina uit Spanje is La Pegatina maal twee. Deze mestizoband is een graag geziene band in de Lage Landen. Maar op Afro-Latino zijn ze voor het eerst in België te zien in hun doublesized formaat, 14 bandleden in plaats van 7. Dubbel zoveel feest dus.

Verder komen ook nog Omar Perry uit Jamaica, Kuenta I Tambu uit Curaçao, de Soca Twins uit Duitsland en de Dirty Undies uit het exotische Noord-Limburg. Tenslotte komt Orquesta Pegasaya uit de Nederlandse Antillen hun 30e verjaardag vieren op Afro-Latino

Het Afro-Latino Festival vindt plaats op 8, 9 en 10 juli 2016 op festivalterrein Berkenbroek in Bree met o.a. Joss Stone, Sean Paul, Plan B en Amadou & Mariam. Info en tickets: www.afro-latino.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 − 4 =