Affiche Boomtown compleet

Een laatste karrenvracht namen voor Boomtown en daarmee is de affiche voor 2016 compleet! Veel Belgische makelij met o.a. Compact Disk Dummies, Protection Patrol Pinkerton, Faces On TV en Warhaus. Vanuit Nederland komt De Staat de eerste festivaldag afsluiten en Engeland stuurt Anna Meredith op vrijdag naar de Handelsbeurs.

Met Warhaus en Zimmerman presenteren respectievelijk Maarten Devoldere en Simon Casier van Balthazar hun alter-ego’s. Verder vervolledigen ook deze acts de affiche van Boomtown: De Staat (NL), Compact Disk Dummies, Protection Patrol Pinkerton, Faces On TV, Go March, The Violent Husbands, The Fugu Mango, Pepe, Raveyards, Anna Meredith (UK), Warhaus, Zimmerman, Avondlicht, Echo Beaty en Inwolves.

Info en tickets: www.boomtownfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 − acht =