Jazz Middelheim compleet met o.a Patti Smith

Jazz Middelheim heeft zijn huiswerk klaar en presenteert met o.a. Patti Smith zijn recentste toevoegingen.

Niemand minder dan Patti Smith sluit op 13 augustus de festivaldag af met ‘An evening of words and music’. Op 15 augustus vervangt Power Trio: Murray, Allen & Carrington het Liberation Music Orchestra.

Luistert u niet alleen graag naar Jazz, maar ook naar boeiende gesprekken over jazz? Goed nieuws! Ook dit jaar organiseert Jazz Middelheim terug de Jazz Talks. De organisatoren zetten ook nog eens de tentoonstelling rond de 35e editie van Jazz Middelheim in de kijker, en herinneren er u aan dat Klara tijdens het festival klaarstaat met uw dagelijkse portie jazz en verbijsterende jazzverhalen.

Alle info: www.jazzmiddelheim.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − vier =